VadeVi
Els vins de la DO Terra Alta acompanyen els premis Ramon Barnils
  • CA
|

!--akiadsense-->

El vins de la DO Terra Alta seran un any més els acompanyants del lliurament de premis Ramon Barnils. Aquest dimecres 12 de desembre se celebra a Barcelona la Gala de Lliurament dels Premis de Periodisme d’Investigació Ramon Barnils, que van néixer amb la voluntat de reconèixer i estimular la pràctica del periodisme d’investigació entre els professionals en actiu així com entre els estudiants de periodisme.

L’acte, que tindrà lloc a partir de les 20h al Born Centre de Cultura i Memòria de Barcelona, comptarà un any més amb el suport de la Denominació d’Origen Terra Alta i els seus vins, que serviran per fer el brindis un cop hagi finalitzat la gala.

El Premi Ramon Barnils és una iniciativa del Grup de Periodisme Ramon Barnils per promoure la informació documentada i contrastada. Durant la gala es farà entrega del premi a la millor obra periodística ja difosa i al reportatge escrit inèdit, a més d’un premi en la categoria de periodisme local. Amb aquest acte es pretén crear un punt de trobada per als periodistes catalans i un marc per a la reflexió sobre el periodisme d’investigació i la situació que viu la professió avui en dia.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa