VadeVi
Els vins de la Terra Alta s’associen amb la tonyina roja del Mediterrani
  • CA

Els vins de la Denominació d’Origen Terra Alta tornen als restaurants per maridar els menús de les Jornades de la Tonyina Roja del Mediterrani, que se celebren a L’Ametlla de Mar del 29 d’abril al 15 de maig.  

En aquesta onzena edició seran 15 els restaurants que se sumaran amb els seus menús a la celebració d’aquestes jornades que giren al voltant d’un dels millors productes gastronòmics del món, la tonyina roja del Mediterrani. Aquells que s’hi vulguin apropar podran gaudir de menús tant tradicionals com innovadors i on es podran trobar propostes gastronòmiques com ara mamitako de ventresca de tonyina, arròs melós de tonyina, sashimi de llom de tonyina amb salsa de cítrics o uns fideus rossejats amb tacs de tonyina.  

A tots els restaurants s’ofereix un menú tancat que es maridarà amb les garnatxes blanques de la DO Terra Alta. La millor manera de gaudir d’un producte tan exclusiu i que és tot un emblema de la llotja d’aquesta localitat marinera.  

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa