VadeVi
Vins a les Trinxeres, memòria i enoturisme a la Terra Alta

L’empresa especialitzada Terra Enllà guiatges i el Celler Frisach de la DO Terra Alta estrenen el divendres 15 d’agost, una nova experiència turística al municipi de Corbera d’Ebre, a la comarca de la Terra Alta. Es tracta d’una sinèrgia entre turisme de memòria i enoturisme que posa en valor el valuós paisatge de la batalla de l’Ebre i l’alta qualitat dels vins de la denominació d’origen ebrenca.
Terra Enllà ofereix un doble guiatge pels carrers nus del Poble Vell, símbol de la destrucció provocada per la guerra, i per les trinxeres de la Cota 402, antic lloc de comandament de la 35a Divisió Internacional on hi lluitaven els mítics brigadistes. És en aquest segon espai on el Celler Frisach oferirà una degustació comentada dels seus vins.
Frisach és un petit celler familiar de Corbera d’Ebre impulsat pel jove enòleg Francesc Ferré. “Sòc autòcton” és l’eslògan del celler i també la seva filosofia de treball. Elaboren únicament vins ecològics amb varietats autòctones de la Terra Alta, treballen en la recuperació de varietats antigues de la zona i en tècniques perdudes. Un dels seus vins és “Sang de Corb”, un negre en record als veïns de Corbera que van haver de patir la batalla de l’Ebre i la duríssima postguerra.

Agenda:">

-’Vins a les Trinxeres’

Divendres, 15 d’agost, 18.00 h.

Inici entrada del Poble Vell. Durada: 2h 30m.

Preu: 15€ (entrada inclosa).

Adolescents entre 12 i 18 anys, 50% de descompte. Menors de 12 anys, gratuït.

-‘Vins a les Trinxeres’

Diumenge, 28 de setembre, 11.30h.

Inici entrada del Poble Vell. Durada: 2h 30m.

Preu: 15€ (entrada inclosa).

Adolescents entre 12 i 18 anys, 50% de descompte. Menors de 12 anys, gratuït.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa