Enoturisme

Notícia: Premis Vinari i Vadevi: la unió de l'experiència digital i impresa
Comparteix
El diari català dels vins comença a editar-se en format imprès, amb periodicitat semestral i distribució gratuïta per tot el país
Notícia: La Verema del Cava arriba a la novena edició amb una trentena d’activitats
Comparteix
La programació arrenca a finals d’agost i s’allargarà durant tot el mes de setembre
Notícia: Torna la ‘Festa de la Verema’ en una vintena de cellers del Penedès
Comparteix
El projecte que va començar l'any 2020 com un cap de setmana d'activitats, ha evolucionat cap a una extensa carta d’experiències enogastronòmiques durant tot el mes de setembre
Notícia: Premis Vinari d’Enoturisme: el jurat s’ha reunit i ha emès dictamen
Comparteix
Els projectes guanyadors es donaran a conèixer el pròxim 7 de juny
Notícia: Més de la meitat d’enoturistes que ens visiten són de fora de Catalunya
Comparteix
Ho diu el segon estudi sobre el perfil de persones que han passat pels cellers catalans durant l’any 2023 | La majoria dels viatgers no són experts ni altament vinculats al món del vi, però, comparat amb el 2018, han augmentat la seva experiència prèvia en enoturisme
Notícia: El cava dona la benvinguda a una nova primavera enoturística
Comparteix
Del 4 al 26 de maig, nova edició de la 'Primavera del cava' on enguany participen cellers de l'Alt Penedès, Alt Camp, Alella i Conca de Barberà
Notícia: Els Vinari d’enoturisme: el calendari i què premien
Comparteix
Fins al 22 de març hi ha temps per presentar candidatures a la nova edició del certamen
Notícia: Arrenca una nova edició del concurs que premia l’enoturisme de Catalunya
Comparteix
Els Premis Vinari d'enoturisme sumen enguany la tercera edició
Notícia: ‘Wine Travel Observer’: el mapa de l’enoturisme de Catalunya, al detall
Comparteix
Entre els paràmetres d'estudi, han valorat percentatges d'experiències fixes i esporàdiques, perfils de visitants, facilitat per a les reserves i temes vinculats amb la formació i contractació de professionals
Notícia: La meitat de cellers catalans obre les portes a l’enoturisme
Comparteix
Així es desprèn d'un estudi realitzat per l'Escola d'Enoturisme, de la mà de David Jobé, que mostra al detall la realitat d'aquest sector a Catalunya