VadeVi
«Sons del món» presenta la seva edició més internacional
  • CA

Sons del Món vol esdevenir en aquesta vuitena edició el festival de música i vi més important del país i per aconseguir-ho fa una aposta per la incorporació d’artistes internacionals a la programació. Aquesta nova edició tindrà lloc a la Ciutadella de Roses i la Plaça de la Basílica de Castelló d’Empúries durant el mes de juliol d’aquest 2015.

Coincidint amb els concerts, la sommelier de l’Empordà Laura Masramon realitzarà un maridatge musical amb cadascun dels artistes i un vi de la Ruta del Vi DO Empordà. Després de l’èxit de l’any passat, se segueixen realitzant tastets previs als concerts als mateixos espais on es duen a terme les actuacions. També hi haurà menús especials a restaurants del municipi on es realitza el concert i, com a novetat, s’oferiran visites teatralitzades a Castelló d’Empúries abans de les actuacions.

Arran de l’èxit de l’any passat, s’ha potenciat l’activitat als cellers, programant-hi fins a tres concerts en un cicle que anomenen ‘Música entre Vinyes’ i en el qual el públic assistent podrà sopar, fer una visita al celler i gaudir d’un concert intimista. Els cellers participants són Vinya dels Aspres, La Vinyeta i Masia Serra.

I, també vinculat amb el vi, tindrà lloc l’anomenada Soirée Vi and Music, on s’hi programaran les cançons de Sara Pi, acompanyada de les explicacions de la sommelier empordanesa.

La programació musical

Suzanne Vega, la cantant nordamericana creadora de grans èxits com Luca, realitzarà l’únic concert a Catalunya de la seva gira europea dins del festival. Chucho Valdés, un dels grans pianistes del latin-jazz mundial oferirà el seu únic concert de l’estiu a Catalunya dins de Sons del Món. Chambao, creadors del amenc-chill i un dels grups més populars, realitzaran la seva única parada per terres catalanes, aprotant per avançar alguna de les cançons que formaran part del seu nou álbum d’estudi.

Blaumut, cridat a ser el grup català de la tempora- da, presentarà el seu amant nou àlbum d’estudi. El duet Motis-Chamorro deleitaran una vegada més als assistents amb una bona dosis de jazz & wine. Roger Mas oferirà una actuació en format acústic a l’entorn privilegiat del Celler Vinya dels Aspres, també ho farà Gemma Humet al Celler la Vinyeta, i, com a novetat Laia Vehí, després de la seva aventura xilena, actuarà al Celler Masia Serra.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa