Esteu acabant de decidir què fer aquest cap de setmana? Aquesta notícia us interessa, perquè detallem algunes propostes que poden venir-vos de gust per conèixer millor aquest territori de vi que tenim. Algunes ben refrescants, d’altres de caire més social, però sempre al voltant d’aquest producte que tant ens agrada, el vi.

Primera edició de ‘Vinyamics’

Aquesta tarda hi ha l’oportunitat de participar a la primera edició de Vinyamics, una trobada pensada per reunir tot el teixit vitivinícola del Penedès i DOP Cava que tindrà lloc a partir de les 18h a El Pla de Manlleu. Està organitzada per l”Agrupació d’Agricultors del Pla de Manlleu amb l’objectiu de crear un nou punt de trobada per generar complicitats entre productors i elaboradors del territori.

Durant l’esdeveniment, es presentaran i lliuraran els Premis +500, en reconeixement d’alguna personalitat del sector, hi haurà una subhasta benèfica i la festa continuarà fins les 21h amb propostes gastronòmiques, vins i música en viu.

El maridatge més fresc a can Agustí Torelló Mata

El celler penedesenc Agustí Torelló Mata proposa una activitat original, diferent i podem dir que molt adient per aquests dies de calor. Aquest dissabte 23 al migdia ofereixen el “maridatge més fresc“, una combinació de gelats dolços i salats que se serviran acompanyant el cava de la marca. Serà a partir de les 12h per un cost de 25 euros per persona. Les reserves es poden formalitzar seguint aquest enllaç.

‘Wine Garden’ d’Oriol Rossell | O.R.

Si sou més de triar una bona estona de conversa en un bar de vins, aquí en teniu alguns que obren aquests dies de juliol.

El Wine Garden d’Oriol Rossell estrena horari d’estiu, i des d’aquesta setmana obrirà portes divendres i dissabtes de 20h a 23h de la nit.

La Carmeta, de Castelo de Pedregosa. Obert tots els dies de la setmana, entre les 10h i les 20h del vespre, i els diumenges de 10h a 19h. Ofereix la possibilitat de gaudir de l’entorn, envoltat de vinyes, així com de tastar alguns dels vins de la marca acompanyats de tapes de temporada i de proximitat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa