VadeVi
Altavins dona la benvinguda a la tardor amb noves experiències enoturístiques
  • CA

El celler Altavins amb seu a Batea (DO Terra Alta) presenta un calendari de propostes enoturístiques per donar la benvinguda a la tardor. Proposen des de jornades d’iniciació a la cultura del vi, fins a experiències familiars, gastronòmiques entre vinyes o vinculades a la verema.

El maridatge de vins i formatges. Permetrà als visitants aprendre a trobar l’equilibri i harmonia entre dos productes del territori, el vi i els formatges de Làctics Rasquera.
Data: 19 de setembre a les 11h

La Clotxa i trekking entre vinyes és una activitat on es podrà conèixer la història del territori d’origen amb un esmorzar de clotxa, tast de vins entre vinyes, i la descoberta de les trinxeres que hi ha a la finca. Abans d’acabar, també s’oferirà una visita guiada al celler.
Data: 3 d’octubre a les 9.30h

El sopar fi de verema se celebrarà a primers d’octubre amb el restaurant d’Estrella Michelin l’Antic Molí, una experiència gastronòmica on es fusionarà l’excel·lència d’una cuina de nivell amb els productes que elabora el celler bateà.
Data: 9 d’octubre a les 20h.

L’activitat ‘la verema més dolça’ permetrà viure la verema en primera persona en una jornada que s’ha pensat per gaudir en família. Una proposta per a participar en un dels moments més especials del celler i on es podrà desgranar raïm, xafar-lo amb els preus i preparar-lo perquè comenci el procés de fermentació.
Data: Diumenge 17 d’octubre a les 9:30h.

Les places per participar en totes aquestes activitats són limitades i demanen reserva prèvia, contactant el celler o visitant la seva pàgina web.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa