Bouquet d’Alella amplia les activitats a la vinya a l’estiu, seguint un model d’enoturisme responsable i sostenible. Un esmorzar al pati de la masia i un pícnic de capvespre són algunes de les propostes pensades per gaudir de l’emplaçament del celler durant aquests mesos de calor. Totes les activitats es duen a terme a l’aire lliure i entre vinyes, i giren entorn de la masia del segle XV que dona cabuda al celler. Alhora, el Wine Bar amplia horari i és obert tots els caps de setmana. Els divendres i dissabtes, de les 18 h a les 21 h, i els diumenges de les 11 h a les 14 h del matí.

L’enoturisme a Bouquet d’Alella vol compartir l’entorn de la finca, el paisatge únic i els vins de la marca. I, per extensió, la implicació del celler envers la sostenibilitat ambiental, social i cultural. Així, totes les activitats estan pensades per difondre la cultura vinícola des del vincle territori i paisatge, patrimoni i tradició; vi i gaudir des de l’experiència conscient.

Esmorzar entre vinyes a Bouquet d’Alella | celler

Activitats per triar i remenar

Pícnic entre vinyes al capvespre. Es tracta d’una activitat que es pot gaudir al migdia durant tot l’any i que a l’estiu es programa també a última hora de la tarda. Una visita al celler i tast de quatre vins que culmina amb un sopar fred a base de productes locals (embotits, formatges, amanida i fruita) i vi de la marca. L’espai i el parament són únics, amb luxe de detalls. Es pot gaudir qualsevol dia de la setmana prèvia reserva.

Esmorzar entre vinyes. Un esmorzar complet, a base de pa amb tomàquet, formatges i embotits amb un tast de vins en el pati de la masia envoltada del paisatge entre vinyes. Inclou la visita guiada al celler i tast dels vins. Es pot gaudir qualsevol dia de la setmana, prèvia reserva.

Wine Bar Bouquet d’Alella. I pels qui volen gaudir d’una estona relaxada amb bons vins i vistes privilegiades, el wine bar és una magnífica opció per a les tardes d’estiu. Emplaçat al pati principal de la masia amb vistes singulars a les vinyes, el poble d’Alella i el mar, el wine bar ofereix tots els vins i el cava de Bouquet d’Alella amb tastets per acompanyar.

Més informació i reserves, seguint aquest enllaç.

Nou comentari

Comparteix