El polifacètic Bruno Oro oferirà un concert amb el seu quartet aquest dissabte 15 de juliol a la Cava Rovellats. L’espectacle en viu tindrà lloc al jardí modernista d’aquesta cava històrica ubicada a Sant Martí Sarroca.

Bruno Oro, actor i imitador molt conegut per les seves imitacions a personatges públics com són Artur Mas, Maria Teresa Fernández de la Vega o Ángel Acebes en el programa Polònia de TV3, presenta la seva faceta com a músic. Cantant, pianista i compositor des de el 2008 ofereix un ampli repertori que va des de la cançó italiana al rythm&blues passant pel funk. A través de les seves lletres i músiques planteja situacions ordinàries que poden arribar a ser tant divertides com dramàtiques.

Després del reconeixement del seu darrer treball musical “Frank Sinatra 100 anys”, recordant l’extraordinari actor i cantant; en el concert que oferirà a la Cava Rovellats, es podran descobrir les seves pròpies composicions musicals acompanyades del seu Quartet habitual: David Soler a la guitarra, Antonio Torres a la bateria i Miki Santamaria al baix.

El concert se celebrarà en el marc que ofereix la Cava Rovellats. Una masia del segle XV, situada al costat del riu Foix al terme de Sant Martí Sarroca, (Alt Penedès) que és reconeguda internacionalment pels seus vins i caves. Una bodega centenària on la 3a generació d’elaboradors segueixen apostant per les mateixes premisses que el seu fundador Josep Vallès Rovira: varietats autòctones, elaboració tradicional i personalitat pròpia.

Cava Rovellats obsequiarà amb una copa de benvinguda a tots els assistents al concert.

El concert serà a les 22’30h i trobareu més informació aquí.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa