VadeVi
‘Camins del Cava’ suma deu cellers i amplia el radi d’acció fins a Alella

El projecte Camins del Cava va debutar el 2021 amb vint-i-dos cellers productors i una vintena de serveis turístics situats als voltants de Sant Sadurní d’Anoia. Aquest mes juny de 2023, la Web App fa un pas endavant i dona pas a la segona fase del projecte, que d’entrada, ha vist sumar deu cellers nous, i a més a més, amplia el radi d’acció fins a Alella. Les novetats són Agustí Torelló Mata, Bodegas Capità Vidal, Cava Rovellats, Caves Bolet, Giró del Gorner, Giró Ribot, Joan Segura Pujadas, Mastinell, Molí Parellada i Alta Alella.

Així, des d’ara el mapa de la Web App compta amb tres zones diferenciades: Sant Sadurní d’Anoia, Vilafranca del Penedès i Alella. I en totes elles, les persones que s’hi apuntin podran transitar pels camins caminant o amb bicicleta, fent salut i gaudint dels recursos del bo i millor de dos dels territoris enoturístics més emblemàtics de Catalunya.

Foto: AECAVA

Camins del Cava és una proposta turística que combina la visita a cellers amb les passejades per camins ja existents que s’han identificat i rastrejat per a l’ocasió. De fet, la Web App permet a l’usuari confeccionar el seu propi itinerari, amb tota la informació necessària: horaris de cellers, temps i dificultat de cada tram, etc. Actualment, Camins del Cava conté informació sobre 32 cellers visitables i més de 20 serveis turístics: restaurants, allotjaments, lloguer de bicicletes, botigues, punts d’informació i visites a centres d’interès, entre d’altres.

Aquesta iniciativa d’AECAVA, l’associació d’elaboradors de Cava, compta amb el suport de l’Ajuntament de Sant Sadurní d’Anoia, la Diputació de Barcelona, així com dels Ajuntaments de Torrelavit i de Subirats.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa