VadeVi
‘Del cep a la copa’, millor experiència amb vi segons la World Food Travel Association
Del raïm a la copa

!--akiadsense-->

Torres ha rebut el premi a la millor experiència entorn al vi per la seva proposta ‘Del cep a la copa’, en els Food Trekking Awards 2018 que concedeix la World Food Travel Association, una de les principala autoritats mundials de turisme gastronòmic. Aquests guardons, repartits en 14 categories, reconeixen l’excel·lència en les experiències turístiques relacionades amb el menjar i la beguda que s’ofereixen a tot el món; aquesta és la tercera ocasió en què el premi ‘Best Wine Experience’ recau al celler familiar del Penedès.

‘Del cep a la copa’ és una activitat que es realitza en època de verema i es dirigeix ​​a aquells visitants que volen aprofundir en el coneixement de les diferents varietats de raïm; els participants han d’identificar i recollir el raïm del propi cep, que després tastaran en forma de fruit i de vi. L’experiència té una gran acceptació i s’oferirà novament aquest any en grups reduïts a principis de setembre.

Cellers Torres ofereix més de vint experiències perquè els visitants descobreixin i gaudeixin del vi d’una manera diferent. Les propostes inclouen des de maridatges, tallers d’iniciació al tast, àpats a cegues o passejades per la vinya fins a activitats per gaudir de les nits d’estiu que combinen vi i astronomia. El celler forma part de La Carretera del Vi, una iniciativa que aglutina 13 cellers sobre el traçat d’una antiga via de comerç romana que va de l’interior del Penedès fins a Sitges.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa