VadeVi
Dotze restaurants se sumen als “Sopars a la fresca” de Priorat Enoturisme
  • CA
Ventall dels Sopars a la Fresca 2018

!–akiadsense–>

Tornen al Priorat els Sopars a la Fresca, una iniciativa que durant els mesos de juliol i agost permetrà gaudir de terrasses i patis de dotze restaurants de la comarca. Falset, Gratallops, Torroja del Priorat, La Morera de Montsant i Margalef obriran de nit els seus establiments per servir menús especials de temporada acompanyats de vins de cellers de les dues denominacions d’origen de la comarca, la DOQ Priorat i la DO Montsant.

Tota la informació per gaudir dels Sopars a la fresca és al seu ventall on hi apareixen els restaurants col·laboradors i les dades de contacte. El ventall està disponible a establiments turístics i oficines d’informació de la comarca i rodalies. A més de poder utilitzar-lo per a refrescr-se, el ventall de “Sopars a la fresca” és alhora una carta celeste que reprodueix les estrelles que es veuen al cel els mesos d’estiu per aprendre a mirar i interpretar el cel nocturn.

A l’espera que la Generalitat declari l’àrea d’influència del Parc Natural de Montsant com a zona tranquil·la i de qualitat del cel nocturn, des de Priorat Enoturisme s’ofereix aquesta activitat activitat encaminada a consolidar aquest reconeixement. La baixa població i casi nul·la industrialització del Priorat han permès que la contaminació lumínica sigui molt baixa, i que les nits, sobretot les d’estiu, estiguin sempre presidides per l’espectacle del cel estrellat.

Trobareu tota la informació seguint aquest enllaç.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa