VadeVi
El celler Joan Ametller reactiva l’enoturisme
  • CA

Família Ametller reactiva l’enoturisme al celler Joan Ametller del Priorat, i ho fa celebrant d’una banda que s’hagin relaxat els confinaments i anul·lat l’Estat d’alarma, i de l’altra, donant la benvinguda a una nova responsable de les visites.

Marijke Elens, de nacionalitat holandesa, és llicenciada en Llengües Clàssiques per la Universitat de Leiden (Holanda). És una gran enamorada del món del vi, fa anys que viu a Catalunya i coneix bé el territori i el projecte de Família Ametller. Elens té experiència com a guia turística en diversos municipis de les comarques tarragonines, i parla sis idiomes: català, castellà, anglès, francès, holandés i alemany. En aquest sentit, les propostes enoturístiques del projecte es podran gaudir en qualsevol d’aquests idiomes.

Pel que fa a la logística de les visites, s’activa un sistema de reserva prèvia a través del correu electrònic [email protected] o del telèfon 676 111 718, perquè malgrat la pandèmia sembla que dona certa treva, des del celler se seguirà apostant per un enoturisme responsable i segur. D’entrada, es posa sobre la taula l’opció de reservar visites de dilluns a dissabte de manera immediata.

Les persones interessades en visitar el celler, poden triar entre visites “al seu aire”, que donen l’opció de tastar els vins de les diverses gammes del projecte; o visites guiades que varien entre l’Essencial (amb presentació i tast), A Fons (inclou també una visita a les vinyes) i Prèmium (on també hi participa el fundador del projecte, Joan Ametller).

Tota la informació i detall de l’oferta, en aquest enllaç.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa