VadeVi
El ‘Garrigues Guitar Festival’ s’intal·la aquest cap de setmana a Mas Blanch i Jové
  • CA

El Garrigues Guitar Festival torna un any més per seguir apropant la música culta d’instruments de corda polsada al gran públic. Diferents concerts en indrets singulars que omplen de personalitat i talent les nits d’estiu a la comarca.

El proper dissabte dia 17 de juliol, el Duo Aramai, format per la soprano Adriana Aranda i el guitarrista Simón Maisano, presentaran “Paisatges de Llatinoamèrica” a La Vinya dels Artistes de Mas Blanch i Jové.

Enmig de la natura, s’obre la porta a un viatge per Llatinoamèrica i els seus paisatges, fent un recorregut entre l’Argentina de Gustavino, un amor contemplatiu en dotze petits quadres sonors d’algunes de les flors més característiques, i el Brasil de Villa-Lobos i Ovalle, dues generacions que evoquen la commoció humana des de visions del món, personal i impersonal, amb les diferents formes d’entendre l’amor.

Així mateix, l’escultora Marta Pruna, col·locarà davant del celler, la seva obra “Agrair l’Instant”. Una peça del Camí dels 7 Sentits que formarà part temporalment de La Vinya dels Artistes de Mas Blanch i Jové. A través d’aquesta obra, Pruna vol copsar l’eternitat com una experiencia de l’instant, el present etern.

Els assistents, abans o després del concert, podran visitar l’Espai Saó i l’exposició temporal que hi ha sobre els Diàlegs amb la terra de l’artista Joanpere Massana, així com les altres obres que es troben permanentment exposades a dins del celler.

L’entrada costa 10 euros -8 euros anticipada a la web del celler. El concert començarà a les 19.00h i anirà maridat amb dos dels seus vins ecològics i de muntanya.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa