El ‘Garrigues Guitar Festival’ s’intal·la aquest cap de setmana a Mas Blanch i Jové

El Garrigues Guitar Festival torna un any més per seguir apropant la música culta d’instruments de corda polsada al gran públic. Diferents concerts en indrets singulars que omplen de personalitat i talent les nits d’estiu a la comarca.

El proper dissabte dia 17 de juliol, el Duo Aramai, format per la soprano Adriana Aranda i el guitarrista Simón Maisano, presentaran “Paisatges de Llatinoamèrica” a La Vinya dels Artistes de Mas Blanch i Jové.

Enmig de la natura, s’obre la porta a un viatge per Llatinoamèrica i els seus paisatges, fent un recorregut entre l’Argentina de Gustavino, un amor contemplatiu en dotze petits quadres sonors d’algunes de les flors més característiques, i el Brasil de Villa-Lobos i Ovalle, dues generacions que evoquen la commoció humana des de visions del món, personal i impersonal, amb les diferents formes d’entendre l’amor.

Així mateix, l’escultora Marta Pruna, col·locarà davant del celler, la seva obra “Agrair l’Instant”. Una peça del Camí dels 7 Sentits que formarà part temporalment de La Vinya dels Artistes de Mas Blanch i Jové. A través d’aquesta obra, Pruna vol copsar l’eternitat com una experiencia de l’instant, el present etern.

Els assistents, abans o després del concert, podran visitar l’Espai Saó i l’exposició temporal que hi ha sobre els Diàlegs amb la terra de l’artista Joanpere Massana, així com les altres obres que es troben permanentment exposades a dins del celler.

L’entrada costa 10 euros -8 euros anticipada a la web del celler. El concert començarà a les 19.00h i anirà maridat amb dos dels seus vins ecològics i de muntanya.

Nou comentari