VadeVi
El procés de fer vi, de ben a prop a Eudald Massana Noya
  • CA

El Celler s’ha centrat en tres activitats; el “Tast de raïm” que s’ha fet aquest cap de setmana 2 i 3 de setembre, i que consisteix en passejar per les vinyes de la finca, es realitza un tast de raïms de diferents varietats i maduracions, un esmorzar de verema a la masia amb tast i una visita al celler.

Amb aquesta activitat s’aprèn les característiques dels raïms de cada varietat i la importància del tipus de conducció que es fa en cada vinya i que incideix directament sobre les característiques gustatives i aromàtiques de cada fruit. Com diu el propietari del celler; Eudald Massana Noya “Cada vinya és diferent i per això les tractem de forma singular”.

La segona activitat és el “Tast de most “, que es farà els dies 9,10,16 i 17 de setembre a les 10:00 o a les 12:00 hores del matí. Aquesta és una experiència enoturistica que permet conèixer les diferents fases de fermentació dels mostos. Tanmateix és molt interessant poder tastar vins i caves sense acabar, i que al final de la visita es tasten finalitzats, d’anyades diferents. Permet veure l’evolució dels mostos i observar com poc a poc es van convertint en vins.

Per últim i més lúdica, l’ “Esmorzar de verema” dels dies 23 i 24 de setembre a les 10:00h, aquesta experiència enoturistica es realitza amb la verema pràcticament finalitzada, l’espontaneïtat és una de les seves característiques. S’inicia amb un esmorzar de productes KM0 de la zona, i una visita al celler, tot acompanyat dels vins i caves del celler. Durant la visita, si hi ha mostos que ho permetin també es tastaran.

Trobareu tota la informació aquí.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa