El celler prioratí Joan Ametller acull, un any més coincidint amb aquestes dates, diverses activitats vinculades amb els vins i l’astronomia a les vinyes del Mas del Mustardo, a la Serralada de Montsant. D’entrada, les nits del 6 al 12 d’agost, el celler obre les seves portes per viure els “Tastos i estrelles”, una experiència nocturna que combina viticultura, astronomia i el tast de vins ambientada sota les estrelles.

D’altra banda, el 12 d’agost -el dia de les Llàgrimes de Sant Llorenç-, acullen la Nit Enoastronòmica amb l’Associació Bocafoscant. A partir de les 21h del vespre, es plantaran telescopis per gaudir de les vistes del cel d’estiu, ubicar Saturn i el seu satèl·lit principal Tità, així com altres galàxies properes, la lluna i gaudir de la pluja d’estels. Tot plegat, ben acompanyat dels vins del celler i d’un ressopó.

Un dia més tard, el 13 d’agost, el Brogit Guiatges proposa una excursió pel paisatge vitivinícola del cor del Priorat, tot recorrent el centenari camí dels cartoixans. Amb “Vins cartoixans sota les llàgrimes de Sant Llorenç”, es proposa gaudir dels reflexos del sol de capvespre sobre les vinyes i veure el raïm que va madurant lentament, finalitzant la vetllada amb visita nocturna al celler i un tast sota les estrelles.

Per acabar, el 10 de setembre tindrà lloc l’activitat “Vi, Glosa i Estrelles” de la mà de l’Alexandre Bonanit i la glosadora de les Terres de l’Ebre, Gemma Fardatxa. Mitjançant la cançó amb text improvisat, es lligaran les subtileses del vi amb els astres en contínua interacció amb el públic. Un recorregut per la música més tradicional (nyacres, jota, garrotí…), acompanyada també pels vins del celler i ressopó.

Cal reserva prèvia per a totes les activitats. Per a més informació i reserves: 663 456 696 / [email protected].


Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa