Sortides amb segway, 4×4, marxa nòrdica, bicicleta elèctrica, a peu… és el que trobaran els visitants que s’acostin a Guardiola de Font-rubí els propers dies 30 i 31 de maig.

Sota el lema “Fira d’enoturisme actiu, el Penedès a Font-rubí”, aquest municipi de la part més alta del Penedès, ha programat un complet programa d’activitats al voltant de l’enoturisme i més concretament en la vesant de l’enoturisme actiu.

Aquest esdeveniment té com objectiu donar a conèixer les múltiples possibilitats que existeixen en el món de l’enoturisme vinculades a l’entorn i el paisatge. En aquesta línia, durant els dies 30 i 31 de maig, els que visitin la fira podran gaudir de més de 30 activitats, relacionades amb l’oci actiu i el turisme del vi.

La fira d’enoturisme actiu, completarà la seva oferta amb un espai enogastronòmic que comptarà amb l’oferta de diferents restaurants i productors del Penedès, així com amb més de 60 vins del territori, i també comptarà amb un ampli espai on l’artesania serà protagonista.

Tota la informació és a www.font-rubi.org.


Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa