VadeVi
“La Florida”, la nova festa solidària de vi a Subirats
  • CA
La Florida, una nova festa solidària de Subirats amb el vi com a protagonista
La Florida, una nova festa solidària de Subirats amb el vi com a protagonista

!–akiadsense–>

Albet i Noya, Eudald Massana Noya, Oliver Viticultors i Sumarroca, quatre cellers de Subirats s’han unit per crear La Florida, una festa solidària amb tast de vins i música que es durà a terme el dia 21 de març al Castell de Subirats, a les 19h, coincidint amb la primera posta de sol de la primavera.

L’entrada a la festa costarà 15€ més la voluntat i els beneficis aniran íntegrament a AMPERT, l’associació contra el càncer i de suport al malalt oncològic que té seu a Vilafranca del Penedès. Durant la festa, es podran tastar 2 vins i espumosos de gamma mitja-alta dels cellers Albet i Noya, Eudald Massana Noya, Oliver Viticultors i Sumarroca.Tota la vetllada estarà amenitzada per diferents grups de música del Penedès que actuaran de manera alterna. També es podrà realizar, opcionalment una hora abans, una visita guiada al Castell de Subirats i conèixer algunes de les sales més desconegudes d’aquest espai.

L’acte estarà conduït per Judith Cortina i David Jobé d’enoturista.cat i comptarà amb alguns tastets gastronòmics gentilesa de Cal Blay. Hi col·laboren l’Ajuntament de Subirats i el Santuari de la Font Santa.

Des de l’organització recorden que la florida és d’una banda una capa de fongs que creix a la superfície de matèries orgàniques i que provoquen descomposició, però també és una paraula que s’utilitza quan quelcom té flors o té molts ornaments. Així volen que sigui un símil entre les persones malaltes i les que finalment es curen.

Tota la informació sobre els cellers, el programa i els vins de la festa es pot trobar a la seva pàgina web.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa