L’activitat es fa en horari vespre-nit | Cal Feru

Les inscripcions per participar a la “Caminada eno·gatronòmica per les vinyes de la Capital del Cava” ja estan obertes. Aquesta activitat, que organitza anualment Cal Feru, la botiga especialitzada en vins i caves de Sant Sadurní, tindrà lloc enguany el proper dissabte 15 de juliol a partir de les 18:00 h de la tarda.

L’activitat és un recorregut comentat per vinyes de Sant Sadurní per a poder conèixer les vinyes a l’estiu, gaudir de la natura i degustar caves des de les mateixes vinyes d’on provenen, acompanyats d’uns plats creats buscant l’harmonia entre el paisatge i el cava. Aquest any, que ja celebren la 7a edició, a més de visitar vinyes de les Caves Gramona i Caves Recaredo com en passejades anteriors, s’hi incorporen les de l’Heretat Segura Viudas.

A cada vinya, a més de degustar el cava, es donarà a tastar un plat creat per xefs i pastissers del Penedès del Restaurant La Cava d’en Sergi, Restaurant Cal Pere del Maset i Carafi Pastissers.

Fitxa de l’activitat:

  • Dia: Dissabte 15 de juliol de 2017
  • Hora de sortida: 18h
  • Dificultat del recorregut: Fàcil
  • Durada del recorregut: 6 hores
  • Preu: 60 €/persona (inclou recorregut guiat, Copa de Cava Lehmann per a les degustacions, sopar i postres)

Informació i inscripció a partir de diumenge 18 de Juny a Cal Feru; al telèfon 93 891 01 63, o a calferu@calferu.com. 50 participants. Imprescindible inscripció prèvia.

Més informació a: www.calferu.com.

Nou comentari

Comparteix