La Barbequiú de Torelló Viticultors torna a obrir portes amb l’arribada del bon temps. Així, tots els dissabtes del mes de maig, l’espai gastronòmic situat a la seva finca de Can Martí de Baix oferirà de nou l’experiència combinada de visita al celler i un menú barbacoa gourmet.

Les activitats de la Barbequiú començaran a les 12.30 h amb la visita i amb un recorregut que permetrà conèixer com s’elaboren els diferents vins escumosos Corpinnat i els vins DO Penedès.

Un cop acabada la visita, se segueix fins a l’espai La Barbequiú, a l’aire lliure i envoltat de les vinyes de Can Martí de Baix. Aquest espai gastronòmic està equipat amb dues barbacoes de disseny holandès que funcionen amb llenya aprofitada de les restes de poda de les vinyes de Can Martí.

Pel que fa al menú gastronòmic, consta de diferents entrants com: pa amb oli d’oliva verge extra Torelló, broqueta de tomàquet xerri i dàtil, cansalada viada fumada i pinya, Tramazzino amb sobrassada i ou de guatlla, amanida primavera amb tonyina i el pinxo de xistorra; que seguirà un arròs de muntanya a la brasa. Per postres, se servirà el típic postres gelidenc i cafès.

Com a benvinguda a la Barbequiú, se serveix una copa de Torelló Pàl·lid Rosé, vinificat amb Macabeu i Pinot Noir de la finca de Can Martí i 18 mesos de criança en lies. Per maridar els entrants i l’arròs de muntanya a la brasa, hi acompanyarà el Torelló Tradicional Brut Nature (Macabeu, Xarel·lo i Parellada de la finca de Can Martí i 60 mesos de criança en lies), o
blanc o negre Torelló.

Durant tota les jornades, hi haurà un acompanyament musical amb una acurada selecció. El nom de la Barbequiú, és en honor a la mítica cançó de Georgie Dann, mort l’any passat. Tal i com explica la lletra de la cançó, l’objectiu de la Barbequíu és gaudir del bon temps, la gastronomia, la música i les amistats.

El preu per persona és de 63€ (IVA inclòs) i inclou la visita i la proposta gastronòmica. Per apuntar-se cal enviar un correu a [email protected] o trucar al 93 891 07 93 i 669 034 190.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa