VadeVi
La Carretera del Vi, premi a la promoció de l’enoturisme sostenible

La Federació Empresarial Gran Penedès (FEGP) ha concedit a La Carretera del Vi el Premi FEGP 2017 a la promoció de l’Enoturisme en l’àmbit de la sostenibilitat en el marc de La Nit de l’Empresa 2017. La FEGP ha destacat el compromís de l’associació en la preservació del medi ambient a través del projecte de carsharing"> amb vehicle elèctric que va iniciar-se fa uns mesos. L’acte, celebrat a la Finca Mas Solers de Sant Pere de Ribes, ha comptat amb la presència del President de la Generalitat, Carles Puigdemont, que ha estat l’encarregat de fer l’entrega del premi a la presidenta de l’associació, Mireia Tetas.

Durant el sopar que va acompanyar l’acte, s’hi van degustar vins i caves de tots els cellers de La Carretera del Vi. A més, els assistents van poder acostar-se al servei de carsharing"> a través d’un dels Nissan Leaf elèctrics de la flota de la wine road, ">exposat als jardins de la finca.

The Mediterranean Wine Road"> protagonista del sopar

La Carretera del Vi va ser en tot moment present durant l’esdeveniment ja que els diferents plats del sopar, van servir-se amb vins, caves i Clàssic Penedès dels cellers de l’associació. L’entrant va acompanyar-se de 5 vins blancs: Còsmic 2016 (Parés Baltà), Malvasia de Sitges (Torre del Veguer), Nutt Xarel·lo 2016 (Mas Bertran), Xarel·lo 2016 (Finca Viladellops) i Blanc Subur (Hospital de Sitges). Durant el plat principal es van servir 4 vins negres: Bellaterra (Cellers Torres), Chateldon Cabernet Reserva (Pinord), Vibacu (Puig Batet) i Cabernet Sauvignon (Torreblanca). Als postres va ser el torn dels caves i clàssics: Chapó (Mas Tinell), Imperial Brut Rosé (Rovellats), Heretat de Sangenís Brut Nature (La Xarmada) i Tradicional Reserva Extra brut (Colet).

En el moment de l’entrega de premis, la presidenta de La Carretera del Vi, Mireia Tetas, va voler posar en valor tot els vins que els assistents havien pogut tastar: “Som 13 cellers diferents, cadascun amb les seves singularitats però que ens hem unit per a donar més valor al nostre patrimoni vitivinícola. El nostre projecte de mobilitat elèctrica demostra el nostre compromís amb l’entorn“. A més va agrair a la FEGP el premi en nom de tots els cellers que formen part de l’associació, va afirmar que aquest reconeixement els ajuda a seguir endavant amb aquests i altres projectes.

Una trobada del món empresarial del Gran Penedès

La Nit de l’Empresa ha comptat amb gairebé 700 assistents, la majoria dels quals empresaris i directius, juntament amb representants del món polític i institucional. Aquest esdeveniment ha servit com a acte de presentació de la recentment creada Federació Empresarial Gran Penedès, fruit de la integració de l’ADEGP i la UEP, les dues patronals del territori.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa