VadeVi
La Cooperativa de Falset marida vinyes de garnatxa amb gelats
  • CA

La Cooperativa Falset Marçà ofereix una experiència innovadora: un maridatge de cinc garnatxes i cinc gelats a peu de vinya, on es podrà contemplar la natura en tota la seva esplendor alhora que es tasten vins frescos i gelats atrevits.

Una proposta gastronòmica molt diferent a les habituals que es realitzarà en grups petits, d’entre quatre i dotze persones. Si és un dia especialment calorós, a més, la Cooperativa ofereix la seva bassa d’aigua on remullar els peus mentre es fa l’activitat.

El maridatge té una durada d’una hora i mitja i el preu és de 30€ per persona. Es farà de dimarts a diumenge a dos quarts de set de la tarda, per bé que l’horari pot canviar segons les condicions meteorològiques, i s’ofereix en català, castellà i anglès. El celler garanteix el compliment de totes les mesures de seguretat contra la Covid-19: distància, mascareta i possibilitat de rentar-se les mans amb gel hidroalcohòlic.

Per fer les reserves, cal enviar un correu electrònic a [email protected] o bé trucar als telèfons 977 830 105 o 663 980 612.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa