Amb la temporada d’estiu, la DO Catalunya surt al carrer per tal que els seus vins acompanyin nombroses iniciatives estiuenques, aptes per a tots els públics. Algunes d’elles ja fa dies que es van posar en marxa, com és el cas de Terrats en Cultura o Cinema a la Fresca a la Sala Montjuïc. D’altres, estan a punt d’estrenar-se properament com el Festival Cruïlla o la Festa Major de Gràcia.

Torna Cinema a la Fresca del 2 de juliol al 6 d’agost

Un any més, arriba el cicle Cinema a la Fresca de la Sala Montjuïc, amb la projecció de diverses pel·lícules de qualitat, cinema d’autor, clàssic i de culte, com poden ser Nomadland, Joker, Intocable, Parásitos o Amélie, entre d’altres. Els vins oficials de la sala són els de la DO Catalunya, col·laboradora habitual del cicle. Els vins maridaran tota la programació d’aquesta nova edició, que es va estrenar el 2 de juliol i s’allargarà fins al divendres 6 d’agost.

9a Edició de Terrats en Cultura

Els Terrats en Cultura, organitzats per l’associació Coincidències, són una sèrie d’activitats culturals que transcorren en diferents terrats de Barcelona i l’Hospitalet de Llobregat. El programa d’aquesta 9a edició va començar el 22 d’abril amb les Festes de la Primavera, celebrades a l’Hospitalet de Llobregat. La DO Catalunya, a més de maridar les diverses activitats de Terrats en Cultura, serà coprotagonista, com cada any, d’un dels espectacles de la temporada. Serà el dissabte 17 de juliol a les 20:30h, maridant la proposta de cabaret d’improvisació del grup ‘Dejabugo’. D’altra banda, els dies 6 i 8 de juliol a les 19:30h tindrà lloc La Taula, activitat paral·lela i complementària de Terrats en Cultura que suposa un punt de trobada d’idees i pensaments sobre qüestions fonamentals. Aquesta activitat està emmarcada dins del projecte European Creative Rooftop Network, cofinançat per Europa Creativa. La DO Catalunya serà l’única marca present en aquesta taula, que oferirà una copa de cortesia a tots els assistents.

Biblioteques amb DO: tots els dilluns de juliol a les 19h

Durant el mes de juliol torna Biblioteques amb DO, iniciativa del Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya en col·laboració amb l’Institut Català de la Vinya i el Vi (INCAVI). Enguany, tindrà lloc tots els dilluns del mes de juliol a les 19h a la Biblioteca Central Xavier Amorós de Reus.Les activitats, maridades amb els vins de la DO Catalunya, van començar ahir, dilluns 5 de juliol, amb Jam poètica. Gabriel Ferrater va ser l’objecte d’aquest recital obert a la participació. Després d’una introducció que va recollir diversos testimonis sobre la seva relació amb el suïcidi, es va donar pas a la lectura de poemes seus i d’altres poetes.

Edició d’estiu de Mr. Vin, col·laboració amb Enoturista

Cada dijous, aquest simpàtic personatge es desplaçarà a nous escenaris per gaudir del vi amb DO Catalunya. L’1 de juliol va veure la llum el primer vídeo de l’edició estiuenca, en el qual Mr. Vin es va desplaçar a La Pedrera-Casa Milà per degustar els vins de la DO Catalunya.Els clips breus, que es podran visualitzar al web i a les xarxes tant d’Enoturista com de la DO Catalunya, donen continuïtat a la campanya “El meu vi, les meves normes”, ja que demostren que és possible gaudir del vi català DO Catalunya on vulguis, quan vulguis i amb qui vulguis.

Els vins de la DO Catalunya al Festival Cruïlla

La DO Catalunya se suma al Festival Cruïlla 2021, que se celebrarà a Barcelona els dies 8, 9 i 10 de juliol. Durant aquests tres dies, la DO Catalunya comptarà amb un espai on hi haurà un ampli ventall de vins i professionals que podran recomanar i prescriure als assistents -unes 25.000 persones diàries- la referència més afí als seus gustos.

A l’agost, Festa Major de Gràcia

Del 15 al 21 d’agost arriba la Festa Major de Gràcia amb els vins de la DO Catalunya, col·laboració que s’ha anat realitzant durant pràcticament 10 anys i que, any rere any, bat rècords d’assistència. Enguany, es podrà gaudir de la tradicional Ruta de vins amb la DO Catalunya “A cada carrer, tasta un vi”. Ara bé, per garantir les mesures de prevenció per la COVID-19, totes les activitats requeriran inscripció prèvia, a més d’altres mesures, com la mascareta obligatòria durant tota l’activitat, exceptuant el moment de tastar el vi.

Nou comentari

Comparteix