La Pedrera – Casa Milà, l’Institut Català de la Vinya i el Vi i les Denominacions d’Origen catalanes s’han unit per oferir, els caps de setmana d’aquests estiu i tardor, una experiència única. A partir d’aquest mateix dissabte 19 de juny, al terrat de l’emblemàtic edifici dissenyat per Antoni Gaudí al Passeig de Gràcia de Barcelona, es podrà gaudir de tastos de vins i productes de la terra de cadascuna de les DOs catalanes en una trobada entre la millor arquitectura i la millor gastronomia del nostre país, la culminació de segles i segles de cultura.

Presentació de 'La Pedrera amb DO' | A.S.
Presentació de ‘La Pedrera amb DO’ | A.S.

La presentació d’aquest cicle enogastronòmic i d’apreciació de l’arquitectura de la ciutat de Barcelona ha anat a càrrec d’Alba Balcells, nova directora general de l’Incavi, i de Joan Arrufí, president de la DO Terra Alta que, aquest proper cap de setmana, serà l’encarregada d’obrir ‘La Pedrera amb DO’ amb una mostra dels seus productes, els de la zona més meridional de Catalunya i d’on Arrufí n’ha destacat la Garnatxa blanca com a tret més distintiu ja que, de tota la producció del món, el 33% del conreu és en aquesta regió catalana que es troba entre el riu Ebre i el Matarranya.

Una proposta per als caps de setmana d’estiu que s’uneix a les moltes que, un cop sembla que la pandèmia comença a remetre, tornen a obrir la cultura, en aquest cas l’enogastronòmica, al nostre país.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa