VadeVi
Llopart s’estrena amb el ‘Glàmping’ i l’observació d’estrelles des de la vinya
  • CA

Llopart ha incorporat aquest mes de juny una nova experiència entre les activitats del celler: el Glàmping, que uneix els conceptes de càmping i glamour, una manera molt singular de gaudir de les vinyes i del paisatge penedesenc, que ofereixen juntament amb un programa d’altres activitats on no hi falta el vi o àpats servits enmig de les finques de la propietat. “Aquesta és una experiència 100 % propera, sostenible i responsable que se suma als esforços de Llopart per a proposar activitats originals, respectuoses amb el medi ambient i que permetin connectar amb la natura de la finca”, comenten des del celler.

Glàmping a Llopart | cedida

La primera experiència ha tingut lloc aquest passat cap de setmana, on entre dissabte a la tarda i diumenge al migdia, les persones visitants van poder gaudir d’una visita guiada amb degustació de vins del celler, que va portar els convidats fins les haimes que s’havien ubicat a les vinyes de Les Flandes, en un entorn de la finca de Can Llopart de Subirats que està catalogat com a Espai d’Interès Natural.

En aquest paratge, es va servir un sopar durant la posta de sol, i a la nit, l’astrofísic Kike Herrero de Iolo Planet va guiar una passejada pels astres i les constel·lacions visibles, planetes i la Lluna, així com compartir detalls sobre la seva mitologia i algunes claus per poder orientar-se per la nit. Amb la sortida del sol, es va servir un esmorzar bufet al campament, on el grup va poder descobrir l’origen singular del subsòl miocènic de les vinyes de Les Flandes.

L'interior d'una haima, a Llopart
L’interior d’una haima, a Llopart

L’equip de Llopart va quedar molt satisfet d’aquesta primera experiència, i ja està pensant en una segona edició de cara a la tardor, on segons el celler “els assistents podran gaudir dels colors ocres, grocs y marronosos del paisatge de vinya d’aquesta època de l’any”. Per a més informació, es pot clicar aquest enllaç.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa