La tradicional visita a Nadal, a un quilòmetre del Pla del Penedès, té ara complements interessants per a grups d’amics i famílies des del moment de sortir de casa.

Nadal ha tancat acords aquest 2016 amb les empreses El Molí Tours i Bike Emotions perquè els clients que visitin el celler des de Barcelona o Tarragona puguin arribar-hi amb bicicleta tradicional o elèctrica. Els visitants poden contractar el servei per desplaçar-se fins al celler des de les estacions de Vilafranca del Penedès o Subirats, seguint una ruta entre vinyes.

El servei de bicicleta està a disposició dels clients que arriben en tren des de Barcelona o Tarragona, però també el poden fer servir els veïns del Penedès que s’apropin a les estacions per sortir des d’allà cap al celler.

D’aquesta manera, Nadal vol reforçar l’oferta enoturística posant a l’abast del seu públic noves maneres de gaudir del turisme del vi, promovent el paisatge i el contacte amb la natura.

A més, totes les activitats que Nadal ofereix en el seu catàleg d’enoturisme inclouen la possibilitat d’arribar al celler amb taxi.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa