L’inici de la verema marca el tret de sortida de les noves propostes d’enoturisme de l’Heretat Segura Viudas. Ara, a les visites tradicionals i gastronòmiques amb el particular enfocament naturalista del celler, se li afegeixen una sèrie de propostes específiques per a cada temporada, d’entre les que destaca la visita de divulgació de les papallones i insectes que es poden trobar a les vinyes.

Les acaballes de l’estiu és un dels millors moments per a què tots aquells enoturistes que hi estiguin interessats puguin recórrer les vinyes amb el biòleg del celler i anar identificant els exemplars de les principals famílies d’insectes, per tal de conèixer les seves particularitats i descobrir les relacions que estableixen aquests animals amb els ceps i el cultiu de la vinya.

A més a més, es proposen visites d’última hora, sota el concepte “Enoturisme last minute”, amb l’objectiu d’apropar àmbits de coneixement que només es poden oferir en moments molt puntuals i excepcionals de l’any.

En aquest sentit, l’Heretat Segura Viudas proposa la jornada “100% Verema” per al dissabte 10 de setembre. Una completa visita enoturística acompanyats de viticultors i enòlegs en què els participants podran conèixer de primera mà tots els treballs que es realitzen al llarg de les setmanes de la verema: collita a mà, mostres de maduració, tast de les varietats de raïm, entrada del raïm al celler, tast de most, etc. La jornada acabarà a taula, amb un menú de maridatge dels millors caves i vins del celler amb una proposta gastronòmica de temporada i proximitat.

Totes les activitats d’enoturisme proposades pel celler es poden consultar i reservar a la pàgina web de la marca.


Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa