VadeVi
Pícnics de verema en el marc d’una nova Festa de la Verema al Penedès
  • CA

Aquest dilluns 12 de juliol s’ha presentat la Festa de la Verema al Penedès · Pícnics als cellers, una cita que amb la qual, per segon any consecutiu, els cellers de la Ruta del Vi del Penedès volen donar la benvinguda a l’època més esperada de l’any.

Així, el proper dissabte 4 de setembre, els cellers de la Ruta del Vi brinden l’oportunitat de fer-hi un pícnic a l’aire lliure. Cada celler té una proposta especial per aquest dia, amb opcions d’aperitius, brunchs i dinars, sempre acompanyats dels vins de cada establiment. 

Al celler Giró del Gorner s’hi han aplegat alguns dels cellers que participen d’aquesta proposta turística per fer una foto de grup i presentar aquest reclam per famílies, amics i parelles que volen veure i viure de ben a prop les vinyes en el seu màxim esplendor i els cellers en el moment de feina més intensa.

El Consorci de promoció turística del Penedès, que gestiona la Ruta del Vi, ha recollit totes les propostes per aquest dia de setembre sota el títol Festa de la Verema al Penedès · Pícnics als cellers. La convocatòria ha estat tot un èxit, amb un total de 15 cellers que s’han adherit a la festa: Giró del Gorner, que ha mostrat avui com es viuen els picnics al seu celler, Vins El Cep, Freixenet, Albet i Noya, Cellers Carol Vallès, Can Marlès, Jean Leon, Sumarroca, Can Suriol, Eudald Massana Noya, Batllori, Família Torres, Giró Ribot, Vilarnau i Rovellats. 

Tots els pícnics de verema es poden consultar en aquesta pàgina web.

Aquesta és una iniciativa que va sorgir l’any passat, just amb la reobertura de molts establiments després d’una primavera de confinament, i amb la voluntat de fer una campanya de promoció turística vistosa i singular, donar a conèixer tota l’oferta d’activitats de tota mena i animar al públic de proximitat a visitar el Penedès durant la verema.

La Festa de la Verema només és l’inici d’un mes de setembre ple d’activitats turístiques, on les propostes de verema son les protagonistes: collir i tastar el raïm ja madur, tastar el primer most flor, fer verema en família…, un mes tradicionalment bo pel turisme al Penedès, on els visitants busquen viure en primera persona de les vinyes, del bon temps i dels treballs d’elaboració dels vins dins del celler.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa