VadeVi
Els productes gourmet mariden de nou amb els vins i escumosos de Nadal
  • CA
Tastos i maridatges a Nadal

!--akiadsense-->

Quinze artesans i elaboradors de productes gourmet d’arreu de Catalunya participaran a la XV edició dels Tastos i Maridatges de Nadal que se celebrarà l’11 i el 13 de maig a la Finca Nadal de la Boadella. Productes ibèrics, ecològics, foie, formatges, salmó, carns de proximitat, embotits artesans, fruits secs, catànies i gelats són alguns dels productes que es podran degustar a la mostra d’aquest any i maridar-los amb una selecció dels vins blancs i els escumosos Corpinnat del celler.

El dissabte 11 de maig la mostra obrirà al públic en general, el preu de l’entrada és de 80€ els adults i 10€ els nens de 4 a 12 anys i el dilluns 13 està destinada a atendre públic professional del sector de la restauració i el comerç especialitzat, que aprofiten la jornada per tastar la varietat de productes exposats i contactar amb els expositors per tancar acords comercials.

Per als més menuts el celler ha preparat una activitat de joc dirigida per monitors a les vinyes i al celler que finalitzarà amb un tast de most i xocolata.

Les marques que enguany participaran als Tastos i Maridatges son: Betara (formatges), Monteparra (ibèrics i foie), Piqué (patates i aperitius), Blai Peris (olives), Järvi Soikkeli (salmó), J. Milà (carns), J. Rius (pa), Casa Amella (productes ecològics i de proximitat), Lluch (oli), Mallart (embotits), Les Garrigues (fruits secs), Cudié (catànies), Maximun (gelats i Novell (cafè i tes). Enguany l’artesà convidat és la marca Kitéalo de brodats i costura, que entre altres activitats, ofereix tallers de confecció.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa