VadeVi
V’inspirats, un nou concepte d’enoturisme de Ferré i Catasus
  • CA

Els cellers Ferrer i Catasús presenten un nou concepte d’enoturisme -ells en diuen “modern i atrevit”-. L’anomenen “V’inspirats” i naix com un projecte compromès socialment a través de l’art i la cultura. Precisament aquest diumenge 15 de maig, entre les 12h i les 14h, se’n fa la presentació oficial a la Masia Gustems (la Granada del Penedès).

“V’inspirats” vol unir l’art, la cultura i la societat amb el món del vi i el cava. En aquest sentit, Ferré i Catasús es compromet amb les activitats que organitzi a “provocar sensacions que no deixin indiferents” a les persones que hi participin, a la vegada que apropen el món del vi a àmbits més socials.

Entre les propostes hi ha, per exemple, l’activitat en col·laboració amb l’escola de Belles Arts “Arsenal”, de tallers de pintura al vi; una visita pels elements modernistes de la Masia, on hi ha el celler de la marca; i un tast de vins i caves de la marca.

Aquest compromís social de Ferré i Catasús també s’ha posat de manifest amb la col·laboració amb l’Univers Penedès, una associació de persones amb discapacitat. Els diners recaptats amb el nou vi blanc, Pescallunes, es destinaran a donar suport a l’entitat.

Sobre Ferré i Catasús

Cellers Ferré i Catasús s’ha dedicat a la viticultura des de la seva fundació als anys 30 del segle passat al celler de la Granada del Penedès. A finals dels 90, la família va construir la Masia Gustems.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa