Setze cellers de Penedès s’han sumat enguany a ‘La Verema del Cava‘, iniciativa que torna un any més coincidint amb la temporada de collita de raïm. Aquesta edició arrencarà el darrer cap de setmana d’agost i s’allargarà fins el 25 de setembre.

Organitzada per l’Associació d’Elaboradors de Cava, AECAVA, qui enguany celebra la xifra rècord de cellers participants: Agustí Torelló Mata, Batllori, Canals & Munné, Carol Vallès, Cava Guilera, Cava Rovellats, Caves Bolet, Caves Vilarnau, Codorníu, Covides, Giró del Gorner, Giró Ribot, Juvé & Camps, Masia Torreblanca, Sumarroca i Vins el Cep. Tots ells oferiran experiències durant el dia o ja entrat el capvespre.

la verema del cava
La iniciativa vol mostrar les singularitats de l’elaboració del cava | AECAVA

La cita se celebra per setè any consecutiu amb l’objectiu de mostrar els secrets de l’elaboració del Cava amb activitats per a tots els públics i propostes suggerents que buscaran satisfer tots els gustos. Els dissabtes i diumenges de setembre, aquesta iniciativa oferirà tot un ventall d’experiències lúdiques pensades per a públics reduïts: concerts entre vinyes, esmorzars de pagès, sortides per la natura amb bicicletes, brunchs i dinars entre ceps, sopars sota les estrelles, nordic walking per camins rurals, activitats per als més petits de la família… Les activitats tindran lloc amb aforaments limitats i reserva prèvia.

Segons l’entitat organitzadora, aquest projecte pretén ratificar l’aposta dels cellers per treballar l’enoturisme i facilitar els visitants la possibilitat d’experimentar i conèixer de primera mà l’entorn on neix i s’elabora el Cava. Es poden consultar les activitats ofertes pels cellers i comprar les entrades a la pàgina oficial de La Verema del Cava.

Algunes de les activitats del cicle se celebren en horari vespre-nocturn | AECAVA

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa