VadeVi
Nova experiència ‘enogastrobotànica’ a Vinyes Domènech, amb Iolanda Bustos
  • CA

El proper dissabte, 19 de juny, Vinyes Domènech ofereix una experiència exclusiva que combina enologia, gastronomia i botànica i que compta amb la col·laboració de la xef de les flors, Iolanda Bustos, consistents a receptes úniques, preparades per a l’ocasió, maridades amb els vins botànics del celler, que seran presentats pel propietari del projecte Joan Ignasi Domènech.

El maridatge començarà per un passeig per les vinyes, a la serra de Llaberia captant les olors de les plantes silvestres i entenen la relació que estableixen amb els ceps. Després serà l’hora del menú sensorial botànic, consistent en aperitiu, entrant, principal i postres que han estat elaborats amb cura perquè maridin, cadascun d’ells, amb un dels vins de Vinyes Domènech que seran presentats per acompanyar-los. Així, el raïm, les flors i el menjar es combinaran donant sabors inesperats i d’una profunditat poc comuna.

Sens dubte una experiència única i exclusiva, amb places limitades que es poden adquirir a través d’Internet a un preu de noranta-cinc euros.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa