Nova experiència ‘enogastrobotànica’ a Vinyes Domènech, amb Iolanda Bustos

La xef de les flors ha preparat receptes úniques maridades amb vins del celler

El proper dissabte, 19 de juny, Vinyes Domènech ofereix una experiència exclusiva que combina enologia, gastronomia i botànica i que compta amb la col·laboració de la xef de les flors, Iolanda Bustos, consistents a receptes úniques, preparades per a l’ocasió, maridades amb els vins botànics del celler, que seran presentats pel propietari del projecte Joan Ignasi Domènech.

El maridatge començarà per un passeig per les vinyes, a la serra de Llaberia captant les olors de les plantes silvestres i entenen la relació que estableixen amb els ceps. Després serà l’hora del menú sensorial botànic, consistent en aperitiu, entrant, principal i postres que han estat elaborats amb cura perquè maridin, cadascun d’ells, amb un dels vins de Vinyes Domènech que seran presentats per acompanyar-los. Així, el raïm, les flors i el menjar es combinaran donant sabors inesperats i d’una profunditat poc comuna.

Sens dubte una experiència única i exclusiva, amb places limitades que es poden adquirir a través d’Internet a un preu de noranta-cinc euros.

Nou comentari