Entrevistes

Notícia: Salustià Álvarez, DOQ Priorat: “La sequera és més dràstica que la fil·loxera”
Comparteix
El president de l'entitat del vi prioratina parla de l'excepcionalitat que viu el camp i de la urgència d'activar mesures a llarg termini que permetin afrontar la crisi climàtica
Notícia: Pere Llopart: “Enguany tindrem, altre cop, una verema curta”
Comparteix
L'enòleg i responsable de producció de Llopart parla de la collita als cellers Corpinnat, de reptes i amenaces a la vinya i del futur de la marca col·lectiva
Notícia: Marta Sainz: “El vi català ha de ser pioner en reutilització d’ampolles”
Comparteix
La fundadora i CEO de POTS parla dels beneficis de recuperar aquesta pràctica que, podria ajudar un celler a reduir en més d'un 80% la seua petjada
Notícia: Mireia Tetas: “Patim anys durs, però al Penedès tenim el que vol el mercat”
Comparteix
Des de la posició d''Export Manager' i màrqueting a Pinord, la tercera generació de la família parla del panorama actual i de les tendències del mercat del vi
Notícia: Carles Playà (Bages): “Les amenaces al vi no són a la vinya sinó al consum”
Comparteix
És president de la DO Pla de Bages des de fa un any i ara fa balanç del mandat, i de com veu la situació de la vinya i el vi al territori
Notícia: Eduard Pons, de cellerer a les Garrigues a pilot de ral·li al Dakar
Comparteix
"El control de l'adversitat és la clau, en el celler i l'alta competició", diu el director del Grup Pons
Notícia: Valentí Roqueta: “El vi és el gran fil conductor de la història d’un país”
Comparteix
L'actual president del Grup Roqueta analitza passat, present i futur del sector en un moment en què tanca una etapa de deu anys al capdavant de l'Associació Vinícola Catalana
Notícia: Oriol Oller: “Els Vinari ens permeten estar a l’avantguarda del vi català”
Comparteix
L'actual responsable d'El Petit Celler parla dels orígens de la botiga i valora l'acord signat enguany amb el concurs de vins catalans
Notícia: Marta Clot i Mike Cano: “El vi ha d’aprofitar més el poder de les xarxes”
Comparteix
Conversa amb els dos comunicadors, que per primer cop parlen junts del seu projecte i de com veuen la comunicació actual del vi català
Notícia: Carmel Mòdol: “Si el vi guanya notorietat es podran pagar preus més justos”
Comparteix
El secretari general d'Alimentació de la Generalitat fa balanç d'esta última legislatura posant especial atenció a les crisis que amenacen el sector vitivinícola