VadeVi
La “Història del Cava” de Santi Borrell es presenta a Sant Ignasi
  • CA

El proper dijous 11 de maig, a les 19:00 h de la tarda, es presentarà el llibre “La Història del Cava” de Santi Borrell a l’escola dels Jesuïtes Sarrià – Sant Ignasi. A càrrec d’Àngel Garcia i Petit, professor de viticultura i enologia del Curs d’Especialització de Sommelier de l’escola, comptarà també amb la participació del sommelier de Codorníu Xavier Nolla, que introduirà el tast de tres caves.

Borrell ha rebut el Premi al Millor Llibre d’Història sobre el Vi de l’Estat espanyol per aquesta publicació. Una menció que forma part dels Premis Gourmand Internacional, “>en reconeixement a les millors publicacions sobre vins i gastronomia de tot el món. Els dies 27 i 28 de maig a la ciutat xinesa de Tantai, s’escolliran quines són les millors publicacions de l’any i “La història del cava” hi opta en l’apartat d’història del vi.

Per poder assistir a aquesta presentació cal confirmar l’assistència al mail [email protected] ja que les places són limitades. L’ordre de reserva es farà per ordre de recepció dels correus electrònics prèvia confirmació de la reserva.

Els Jesuïtes Sarrià- Sant Ignasi imparteixen un curs d’especialització en Sommelier. Més informació, en aquest enllaç. “>

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa