René Barbier i Josep Lluís Pérez, professors a l’Espai del Vi Català

El curs comença el proper dissabte 3 d'octubre

A Catalunya hi ha més de 800 cellers, 25.000 viticultors, 70.000 hectàrees de vinyes. Malgrat això, només el 33% de l’oferta de vi a Catalunya procedeix de la terra. Per això neix l’Espai del Vi Català, per formar un autèntic exèrcit de prescriptors de vi català que ajudin a donar sortida als molts i bons vins del nostre territori.

Un grup de grans professionals s’encarregaran d’aquesta formació i us faran gaudir dels vins del país en un espai que pretén ser un punt de trobada per tots aquells amants del vi, i especialment del vi català.

Però per conèixer una mica millor aquest Espai i la seva formació, qui millor que Miguel Figini, responsable del curs, per donar-ne detalls i per a presentar a dos dels professionals que impartiran alguna de les classes: René Barbier, fundador de Clos Mogador, i Josep Lluís Pérez de Mas Martinet.

Nou comentari