VadeVi
El Cava aposta per la innovació i la sostenibilitat a la verema amb Nissan
  • CA

El Consell Regulador del Cava ha apostat per incorporar millores tecnològiques i sostenibles amb l’objectiu de supervisar els estàndards de garantia i traçabilitat del cava a la verema de 2019 que s’està fent aquests dies.

D’acord amb el Pla Estratègic de la Denominació DO Cava, el nombre de verificadors sobre el terreny per comprovar l’entrada del raïm a bodega, el seu origen i el compliment dels requisits de qualitat ha passat de 18 a 70. A més, s’ha posat en marxa una aplicació per a dispositius mòbils per tal que els verificadors puguin transmetre en temps real les corresponents dades d’entrada de raïm a les bodegues.

Una altre de les novetats, en aquest cas relacionada amb la sostenibilitat, és que s’ha posat a disposició dels verificadors cinc vehicles elèctrics per cobrir el 60% dels seus desplaçaments. Una iniciativa de caràcter ambiental impulsada gràcies a l’acord de col·laboració del Consell Regulador i l’empresa de Vilafranca del Penedès MEC Carsharing i Nissan per evitar les emissions de residus de gasos d’efecte hivernacle i d’emissions contaminants d’aquests desplaçaments.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa