El Cava aposta per la innovació i la sostenibilitat a la verema amb Nissan

S'han incorporat més verificadors i s'ha posat en marxa una aplicació mòbil per transmetre en temps real l'entrada del raïm al celler

Els vehicles Nissan que faran servir els verificadors de la DO Cava durant la verema 2019

Els vehicles Nissan que faran servir els verificadors de la DO Cava durant la verema 2019 | DO Cava

El Consell Regulador del Cava ha apostat per incorporar millores tecnològiques i sostenibles amb l’objectiu de supervisar els estàndards de garantia i traçabilitat del cava a la verema de 2019 que s’està fent aquests dies. D’acord amb el Pla Estratègic de la Denominació DO Cava, el nombre de verificadors sobre el terreny per comprovar l’entrada del raïm a bodega, el seu origen i el compliment dels requisits de qualitat ha passat de 18 a 70. A més, s’ha posat en marxa una aplicació per a dispositius mòbils per tal que els verificadors puguin transmetre en temps real les corresponents dades d’entrada de raïm a les bodegues.

Una altre de les novetats, en aquest cas relacionada amb la sostenibilitat, és que s’ha posat a disposició dels verificadors cinc vehicles elèctrics per cobrir el 60% dels seus desplaçaments. Una iniciativa de caràcter ambiental impulsada gràcies a l’acord de col·laboració del Consell Regulador i l’empresa de Vilafranca del Penedès MEC Carsharing i Nissan per evitar les emissions de residus de gasos d’efecte hivernacle i d’emissions contaminants d’aquests desplaçaments.

Nou comentari