e-NV200 de la Nissan

La nova bateria de la furgoneta e-NV200 té fins a un 60% més d’autonomia fins arribar als 280 km.

Nissan ha presentat la nova bateria d’aquest vehicle elèctric amb l’avantatge que no pesa més ni redueix l’espai de càrrega.

La furgoneta e-N200 es fabrica a Catalunya per a tot el món i per les seves prestacions de capacitat i d’emissions zero, és una de les escollides per molts cellers que aposten per tenir cura del mediambient.

Aquestes novetats s’han presentat a Oslo, a Noruega, la capital verda d’Europa el 2019, en el marc de la Nissan Futures 3.0.

Aquest vehicle esdevé un pilar clau, segons els seus fabricants, de l’ampli compromís de Nissan amb la disminució del nivell d’emissions de CO2 en els centres urbans provocades pels lliuraments i recollides dels conductors professionals.

Gareth Dunsmore, director de Vehicles Elèctrics de Nissan Europa, assegurava que “gràcies a la seva major autonomia i la seva capacitat de càrrega, contribuirà a la descongestió per crear un futur més sostenible”.

Per Paul Wilcox, president de Nissan Europa, “el món és cada vegada més elèctric, el que siginifca que hem de reformular quasi quasi tot el que sabem de la conducció, anar a la feina i electrificar la nostra vida. Pel que el futur sigui viable, hem de generar un ecosistema totalment elèctric que permeti una vida moderna més neta, més segura i més connectada amb tot el món”

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa