VadeVi
Les matriculacions de la furgoneta elèctrica e-NV200 de Nissan creixen un 132% fins a l’agost
  • CA
L'e-NV200 es fa a la Zona Franca per a tot el món
L’e-NV200 es fa a la Zona Franca per a tot el món | Nissan

!--akiadsense-->

Les matriculacions de la furgoneta elèctrica e-NV200 de Nissan, que es fabrica a la planta de la Zona Franca, han crescut un 132% fins a l’agost respecte a l’any passat, segons les dades de la companyia.

En total, s’han comptabilitzat 494 matriculacions, i l’e-NV200 té una quota de mercat del 38% a l’Estat: és a dir, una de cada tres furgonetes elèctriques que es venen a Espanya és l’e-NV200. De fet, Nissan ha augmentat el ritme de producció d’aquest vehicle fins a les 79 unitats diàries a la planta de la Zona Franca. En els set primers mesos de l’any, se’n van fabricar 7.000, un 126% més que en el mateix període de l’any passat, i 1.000 més que en tot el 2018.

La continuïtat de la planta de Nissan a Catalunya és una de les prioritats del Govern i dels sindicats. Precisament aquest mateix dijous, la consellera d’Empresa, Àngels Chacón, ha assegurat que el manteniment de l’activitat de Nissan està en l’ordre del dia del seu departament, més després dels dubtes sorgits sobre el seu futur a Barcelona.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa