VadeVi
Més de 20.000 Nissan elèctrics fets a Barcelona s’han venut a tot el món
  • CA
eNV200 Nissan Elèctric a Torres

!--akiadsense-->

La planta de Barcelona de Nissan ha fabricat més de 20.000 cotxes elèctrics que s’han venut a tot el món. Es tracta del model eNV200, un vehicle de càrrega i de passatgers que ha aconseguit fer-se un lloc tant en l’àmbit urbà com en el rural.

Són moltes les empreses entre elles els cellers que han apostat per aquests vehicles elèctrics per canviar a una mobilitat més sostenible. Amb una autonomia de més de 200 km aquest cotxe és un dels que s’utilitza per exemple, a La Carretera del Vi, que a través d’un conveni de cessió ofereix la possibilitat de fer servir la modalitat de cotxe compartit. És a dir, sostenbilitat per partida doble. D’una banda perquè els vehicles no emeten CO2, i per una altra perquè es comparteixen recursos.

En el cas dels cellers que han optat per aquest tipus de cotxe, un dels avantatges que destaquen és la possibilitat de fer servir els vehicles en espais interiors ja que són zero emissions. I la de poder utilitzar l’energia de la bateria de forma inversa és a dir que es pugui sibministrar a una casa o a una oficina des del cotxe.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa