VadeVi
Nissan e-NV200, la furgoneta elèctrica més venuda a Europa al 2016
  • CA

Nissan e-NV200 ha estat la furgoneta 100% elèctrica més venuda a Europa l’any 2016. Produïda a Catalunya, aquest vehicle ha ocupat el primer lloc en vendes a 17 països europeus, entre els quals, Anglaterra, Noruega i França en són els principals mercats. En total, les vendes de la Nissan e-NV200 a Europa han augmentat un 7% al 2016 en relació a l’any anterior, amb 4.319 unitats matriculades.

Així, aquest 2016 Nissan ha arribat a acords amb diverses empreses perquè incorporessin aquesta furgoneta a la seva flota, entre les quals destaquen empreses com Bodegues Torres, o Condis, Calidad Pascual i SAMUR, entre d’altres. La e-NV200 és a més, a nivell estatal, l’única furgoneta 100% elèctrica homologada com a taxi, escollit per als primers serveis públic-privat de Car Sharing, com és l’exemple de la Carretera del Vi, el projecte enoturístic del Penedès.

Gareth Dunsmore, director de Vehicles Elèctrics de Nissan Europa: “Cada cop hi ha més empreses que volen reduir la seva empremta de carboni, per la qual cosa la necessitat de trobar una solució de transport d’emissions 0 és cada cop més important. A través de la Mobilitat Intel·ligent de Nissan, estem treballant per aconseguir un futur sostenible”.

“A més de les evidents avantatges per al medi ambient, els propietaris de la e-NV200 també es beneficien dels baixos costos d’ús (a partir de només 0,03€ per km), una conducció suau i pràcticament silenciosa i uns costos de servei un 40% més baixos que un vehicle diésel equivalent”.

Els clients de la Nissan e-NV200 també es poden beneficiar de la garantia de cinc anys/100.000 km d’aquest model a Europa. La garantia de cinc anys cobreix els components mecànics i elèctrics del vehicle, la capacitat de la bateria i els danys per corrossió (fins a 12 anys), així com assistència en carretera.

La Nissan e-NV200 és la solució de transport ideal per a famílies i empreses, ja que combina el millor de la furgoneta NV200 de Nissan amb la tecnologia d’emissions zero del cotxe elèctric més venut del món, el Nissan LEAF. La e-NV200, que està disponible en versió furgoneta comercial como en versió Combi/Evalia de passatgers, ofereix gran varietat d’opcions per a cubrir qualsevol necessitat, incluint una versió panelada, opció de cinc i set places i una autonomia de fins a 170km amb una sola càrrega.

Més informació sobre Mobilidad Intel·ligent Nissan i la gamma de vehicles seguint aquest enllaç.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa