VadeVi
Nissan impulsa un sistema de proves de seguretat de vehicles a Barcelona
Treballadors de la planta Nissan de la Zona Franca de Barcelona

!--akiadsense-->

Nissan impulsa al seu centre tècnic de Barcelona un nou sistema de proves de seguretat dels vehicles que és únic en l’aliança Renault-Nissan-Mitsubishi, i que permet fer simulacions fins i tot abans de la fabricació dels prototips dels cotxes. Segons ha explicat Nissan en un comunicat, la tecnologia Hardware in the Loop (HIL) serveix per “treballar en absència de vehicles reals de prova i validar en un entorn segur i flexible si el software de la unitat de control electrònic es comporta segons el disseny”. El sistema permet reproduir escenaris a les carreteres com encreuaments, obstacles a la calçada o tràfic dens i provar elements de la conducció autònoma i l’electrificació com l’antixoc frontal o el control de canvi de carril.

“En el passat, per fer les nostres validacions, havíem de pujar a l’automòbil i conduir-lo. Ara, gràcies a aquesta instal·lació, podem assegurar-nos que tot funcioni bé molt abans de rebre el primer prototip”, ha explicat Alejandro Miguel de Hoyos, director de Powertrain al centre tècnic europeu de Nissan a Barcelona.

El centre, ubicat com la planta de la companyia a la Zona Franca, forma part de la xarxa global d’investigació i desenvolupament de Nissan i dona feina a unes 600 persones, entre treballadors directes i externs, la majoria enginyers.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa