VadeVi
Nissan incrementa la producció de la furgoneta elèctrica a la Zona Franca
  • CA
e-NV200

!--akiadsense-->

La planta Nissan en Barcelona ha començat a augmentar la producció de la furgoneta e-NV200 que es ven a tot el món. Així, a la Zona Franca, s’arribarà a les 79 unitats diàries d’aquest vehicle 100% elèctric. De fet en els set primers mesos de 2019, l’empresa ha fabricat més de 7.000 d’aquestes furgonetes, un 126% més en comparacio amb el mateix període de lany anterior i un miler d’unitats més que en tot el 2018.

Nissan que des de fa 3 anys col·labora amb els Premis Vinari de vins per la seva vinculació amb el món del vi, és una de les companyies que més aposta per acostar el vehicle elèctric als cellers. La companyia automobilística recorda que un vehicle amb zero emissions és un dels grans aliats per aconseguir fer un producte que veritablement sigui respectuós amb el medi ambient.

Per incrementar l’activitat s’ha aprofitat l’estiu per començar a apujar la capacitat de la planta de bateries de la Zona Franca. Quan es completi, després de Nadal, augmentarà un 50% la capacitat d’ensamblatge de bateries.

És la segona vegada, en menys d’un any que Nissan decideix ampliar aquesta infraestructura que alhora suposarà la introducció d’un tercer torn productiu a la planta de bateries i que es començarà a implementar aquest mes de setembre.

Recordem que aquesta és l’única planta de l’empresa que fabrica aquest model i això vol dir que des de la Zona Franca va a tot el món, concretament, un 89% de les e-NV200 s’exporten i a tot l’estat, aquesta furgoneta és líder del seu segment amb una quota de mercat del 42%.

A mes a més, és el vehicle lleuger de zero emissions més venut a 10 mercats europeus, al Regne Unit, Itàlia o Noruega, entre d’altres.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa