VadeVi
Nissan instal·larà punts de recàrrega elèctrica als aparcaments de Núñez i Navarro
  • CA
Punts de recàrrega Nissan a Núñez i Navarro
Punts de recàrrega Nissan a Núñez i Navarro | Europa Press

!--akiadsense-->

Nissan i Núñez i Navarro crearan una xarxa de recàrrega per a vehicles elèctric amb la instal·lació de dos estacions com a mínim a sis aparcament de rotació a Barcelona gesionats per la immobiliària.

Es tracta de la fase inicial d’un projecte de col·laboració entre ambdues companyies que té com a objectiu promoure una mobilitat més sostenible a través de la creació d’aquesta xarxa.

El projecte de col·laboració contempla la creació d’una infraestructura d’estacions de recàrrega per a clients de rotació i vetllar per potenciar la mobilitat sostenible a través d’accions de promoció i familiarització amb la mobilitat elèctrica.

Els aparcament en els que s’instal·laran estacions en aquesta fase inicial són el de l’NN València 2, NN La Rotonda, NN Urgell, NN Diagonal, NN Tarragona y NN Master Catalonia.

La ubicació d’aquests punts de recàrrega, així com aquells que s’instal·lin en el futur es podran consultar tant a l’aplicació mòbil de Nissan, a l’aplicació mòbil de NNParking, com també a Electromaps, una plataforma amb més de 20.000 usuaris i 40.000 punts de recàrrega de vehicles elèctric repartits per tota Europa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa