VadeVi
Oller del Mas rep un vehicle elèctric gràcies a Nissan i els Premis Vinari

El celler Heretat Oller del Mas ha rebut de mans de Marta Marimon, Directora del Departament de Vehicles Elèctrics de Nissan Ibèrica, les claus d’una furgoneta e-NV200 com a reconeixement al seu compromís amb el medi ambient i la sostenibilitat. De fet, la cessió d’aquest vehicle té com a origen els Premis Vinari i l’acord al qual va arribar la marca de vehicles amb el certamen per al patrocini del guardó al millor vi ecològic de l’any, que precisament va recaure en aquest celler del Bages pel seu vi Bernat Oller 2014.

Propietat de la família Margenat i amb més de 1000 anys d’història, Oller del Mas és el tercer celler del món amb les emissions de carboni més baixes (0,7 grams per litre). A més, no utilitza cap substància química en els seus processos d’elaboració i fa verema manual en la major part de la seva vinya, garantint una idònia selecció de la matèria primera per a fer el vi.

Frank Margenat, propietari de l’Heretat, agraïa no només el vehicle -que també- sinó el guardó obtingut als Premis Vinari, on enguany es van endur l’or per aquest Bernat Oller 2014 en la categoria de negres de criança. “Ens fa molta il·lusió tot plegat, això reforça la nostra idea de projecte i sobretot ens ajuda a segur treballant en la mateixa direcció per molts anys més”.

Marimon destacava el compromís i la valentia del celler per una producció sostenible i innovadora i afirmava que “la Nissan vol estar al costat d’aquelles empreses que innoven en els seus processos productius i que, com nosaltres, aposten per models de negoci més respectuosos amb el medi ambient. Estem convençuts que la incorporació d’aquesta furgoneta en el seu dia a dia, els farà encara més ecològics”.

Nissan Elèctric es va sumar als Premis Vinari en la quarta edició que s’ha celebrat aquest 2016 amb l’objectiu de reconèixer les empreses que aposten per una producció sostenible que, aplicat al sector vitivinícola, inclou la gestió sostenible a vinyes i cellers. L’empresa, lidera el mercat de vehicles elèctrics a Catalunya amb una quota del 52% gràcies a la gamma de vehicles 100% elèctrics, el Nissan LEAF i la Nissan e-NV200. Aquests models redueixen en un 40% els costos de manteniment i dismuneixen el cost d’ús entre 3 i 4 cops respecte a un vehicle amb motor de combustió convencional.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa