!–akiadsense–>

El Museu Nacional de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya (mNACTEC) organitzarà del 19 al 21 d’abril la 2a edició de “Som Elèctrics-Jornades del vehicle elèctric”, que tenen per objectiu mostrar i compartir nous models i experiències al voltant del vehicle elèctric.

Les jornades, organitzades pel mNACTEC, amb una idea original i direcció de Sol Roig i amb la direcció tècnica de BioQuat, compten amb la col·laboració del Circuit de Barcelona-Catalunya, l’Institut Català d’Energia (ICAEN) i l’Ajuntament de Terrassa, i amb el patrocini de Renault, Nissan, Estabanell Energia i Circutor.

Aquesta nova edició pretén apropar el moment actual del vehicle elèctric tant pel que fa a l’avanç en tecnologia i prestacions com a la realitat d’empreses que ja han incorporat models elèctrics a les seves flotes de serveis i de treball. Cada un dels blocs s’adreça a un col·lectiu específic a través de la presentació d’experiències de vehicle elèctric en empreses del seu mateix sector que s’analitzaran en debat obert al final de cada sessió.

Blocs temàtics de les jornades

Aquest dimecres 19 d’abril tindrà lloc el bloc “Sanitat, servei i transport”, en què s’abordarà l’impacte de la contaminació en la salut de les persones i la necessitat que precisament el sector sanitari faci una aposta real cap a models elèctrics en el transport col·lectiu o els serveis d’atenció hospitalària. A la sessió de tarda s’analitzaran la càrrega lenta i ràpida i el futur mapping i estratègia per a una major penetració dels vehicles elèctrics.

Dijous 20 d’abril, amb el bloc “Distribució, repartiment i serveis”, la jornada es dedicarà a explicar experiències en el sector de la distribució, la missatgeria, el repartiment en general. També s’aprofundirà en la dificultat de contractació de punts en àmbits públics i en la comercialització de l’energia.

Per últim, divendres 21 d’abril, a la darrera jornada dedicada a “Empresa i innovació” s’introduiran els projectes integrals d’empresa que aposten per models sostenibles i vehicle elèctric, el nou concepte en competició amb l’EGT Champion Ship, la mobilitat intel·ligent com a tema essencial en la necessària transició energètica i propostes d’empreses que contribueixen amb projectes innovadors a millorar tots els aspectes de servei i tecnologia del vehicle elèctric.

Més informació aquí

Les inscripcions a les jornades són gratuïtes i es poden fer aquí

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa