VadeVi
“Best Wine Experience” per a Torres, segons la “World Food Travel Association”
  • CA

Cellers Torres ha estat escollida com a ‘Best Wine Experience’ en la primera edició dels premis de la World Food Travel Association (WFTA), la principal autoritat mundial en turisme gastronòmic, que reconeixen l’excel·lència de l’experiència per al visitant. El jurat ha atorgat aquesta distinció al centenari celler familiar per les originals activitats que ofereix en el seu Centre de Visites de Pacs del Penedès, com l’Enocursa, la Nit de les Estrelles, el Tour Enofotogràfic i el Blind Tapas.

Cellers Torres comparteix el palmarès dels FoodTrekking Awards for excellence amb quatre altres empreses, cadascuna escollida la millor de la seva categoria i procedents de Finlàndia, Turquia, Estats Units i també Barcelona. Segons la WFTA, associació fundada a Portland el 2001 que agrupa a 35.000 professionals del sector de 139 països, aquests premis pretenen cobrir el buit existent en el sector de l’alimentació i begudes per reconèixer l’excel·lència de les experiències que les empreses ofereixen als seus visitants, valorant especialment allò que les fa úniques i memorables.

Cellers Torres ofereix més de vint experiències entorn al món del vi per a tot tipus de visitants. L’arribada de la primavera, amb la vinya en plena floració, és un moment idoni per entrar en contacte amb la natura i descobrir la màgia de la vinya i els secrets de l’elaboració dels vins. Torres proposa pels mesos d’estiu, a més de les seves experiències habituals, activitats per gaudir del vi d’una manera diferent. Destaquen l’enocursa, una carrera popular de 10 km entre vinyes, que enguany celebra la seva quarta edició el 12 de juny, i la Nit de les Estrelles, una proposta nocturna de maridatge de vi, estrelles i música en directe que tindrà lloc el 9 i 16 de juliol.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa