VadeVi
Cellers Torres presenta novetats enoturístiques a FITUR
  • CA

Cellers Torres participa a FITUR, la Fira Internacional de Turisme que se celebra a Madrid del 18 al 22 de gener, per promocionar les experiències enoturístiques que ofereix als visitants als seus cellers del Penedès i Priorat, així com la iniciativa La Carretera del Vi de la que forma part juntament amb uns altres 12 cellers.

Amb presència a l’estand de l’Agència Catalana de Turisme (7B07/ 7B09) com a principal referència enoturística, el celler familiar presenta aquest any novetats pel que fa al format i espais visitables. Al seu principal celler de Pacs del Penedès, Torres proposa ara un recorregut focalitzat en el seu vi insígnia Mas La Plana que permet als visitants descobrir els aspectes que intervenen en l’elaboració d’aquest gran vi, des de la vinya al procés de vinificació i envelliment.

D’altra banda, Torres ofereix la possibilitat de visitar el celler on s’elabora el primer vi escumós de la família a Catalunya i que ha batejat amb el nom de Vardon Kennett, en homenatge al mariner britànic que va viure a la finca de Santa Margarida d’Agulladolç al terme municipal de Mediona (Penedès), les restes del qual descansen a la capella romànica ubicada al costat del nou celler.

Cellers Torres informarà també a FITUR sobre les experiències ja consolidades com el tour ‘Passeig entre vinyes’ i activitats singulars com l’Enocursa, la Nit d’Estrelles o activitats en època de verema, a més de La Carretera del Vi, la primera ‘wine road’ de l’Estat que aglutina 13 cellers i recupera el traçat d’una antiga via de comerç romana de l’interior del Penedès a les costes del Garraf. El celler aportarà els vins per acompanyar les propostes culinàries que oferirà l’Agència Catalana de Turisme als visitants que acudeixin a l’espai gastronòmic ubicat al seu propi estand.

Cellers Torres, premiat com a ‘Experiència enoturística més innovadora’ als Wine Tourism Awards 2016, compta amb un equip de trenta persones dedicades a l’enoturisme i ofereix visites guiades i personalitzades en 8 idiomes. El 2016, va rebre uns 100.000 visitants de més de 80 nacionalitats diferents.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa