El Centre de Visites de Cellers Torres proposa viure de prop la verema i compartir un dels moments més importants en l’elaboració d’un vi. Així, el celler familiar ubicat a Pacs del Penedès organitza els propers 10 i 17 de setembre dues activitats singulars de verema, amb el nom ‘Matí de verema’ i ‘Del cep a la copa’, per conèixer i apreciar la vinya, el raïm i com aquest es converteix en vi.

‘Matí de verema’ consisteix en un taller lúdic i divertit per gaudir en família, on els participants tindran l’oportunitat de conèixer tot el procés d’elaboració del vi, des que es conrea el raïm fins que arriba a la copa, i posar a prova els sentits tastant alguns dels vins que neixen en aquestes mateixes vinyes. L’experiència inclou un taller de verema, tast comentat, esmorzar típic català i visita al celler. L’activitat tindrà lloc el dissabte, 10 de setembre, a partir de les 10 del matí, i té un preu de 22€ per persona o de 10€ per als menors d’edat.

‘Del cep a la copa’ és un tast sensorial a peu de vinya, pensat per a aquelles persones que vulguin posar a prova el seu paladar, tastant diferents varietats de raïm, primer el fruit i després el vi. L’experiència també inclou una visita al celler i un brunch maridat. Aquesta activitat es realitzarà el dissabte següent, 17 de setembre, a partir de les 10.30 del matí, i té un preu de 35€ per persona.

Les reserves es poden realitzar a través d’aquest enllaç.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa