VadeVi
Neix Viña Esmeralda Rosé, el nou ‘Clàssic Mediterrani’
  • CA

Neix el nou ‘clàssic mediterrani’, Viña Esmeralda Rosé. De color rosa pàl·lid, amb reflexes ataronjats, el nou vi rosat de Cellers Torres fa gala de la feminitat i elegància pròpies de la marca, que amb el seu nom evoca el color del mar, i li afegeix un toc de sofisticació i sensualitat per dotar de glamour aquests moments compartits. És un vi fresc, lleuger i agradable, amb la intensitat aromàtica que li aporta la garnatxa amb què s’elabora, varietat típica del Mediterrani, per ser gaudit a copes, sense complicacions.

Obrir una ampolla de Viña Esmeralda Rosé és com respirar la brisa mediterrània envoltada de l’aroma dels rosers a peu de vinya. Aroma floral i afruitada alhora, delicada i perfumada, on apareixen fruites vermelles i cítriques, amb un fons de préssec blanc. La criança sobre lies durant quatre mesos li aporta volum en boca, convertint-lo en un vi seductor, idoni per prendre acompanyat durant les postes de sol, aperitius en una terrassa o en sopars romàntics en un restaurant amb vistes panoràmiques. Servit ben fresc, marida especialment bé amb una amanida caprese, peix fumat, carpaccio de carn, menjar asiàtic o formatge de cabra.

L’elegant etiqueta en forma d’escut de Viña Esmeralda és aquí de color rosa pàl·lid, com el vi que ara conté l’ampolla, que també manté la seva forma de gota, única, transmetent frescor i delicadesa. Una ampolla que no només és bella sinó també respectuosa amb el medi ambient, ja que com que és més lleugera que una ampolla estàndard permet reduir les emissions de CO2 que es generen durant el seu transport i que són causants del canvi climàtic, una de les majors preocupacions de Cellers Torres.

Viña Esmeralda Rosé, emparat sota la DO Catalunya, s’estrena amb l’anyada 2015 i una producció limitada, dirigida especialment a la restauració nacional i internacional.




Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa