VadeVi
Torres acull de nou la jornada solidària amb La Marató de TV3
  • CA

Cellers Torres, a través de la seva fundació, participa per tercer any consecutiu a La Marató de TV3, amb la celebració d’una jornada solidària el proper diumenge, 20 de novembre, d’11 del matí a 7 del vespre. Durant tot el dia, el Centre de Visites de Torres a Pacs del Penedès oferirà un ampli ventall d’activitats per a tots els públics, música en directe, vins, gastronomia, sorteig de premis i altres sorpreses gràcies a la col·laboració de prop de 50 empreses i entitats. La recaptació anirà destinada íntegrament a La Marató de TV3, que enguany està dedicada a l’ictus i les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques.

La jornada, amb el lema ‘Implica’T amb La Marató de TV3’, començarà a les 11 del matí amb l’actuació castellera dels Castellers de Vilafranca, la Colla Jove, els Xicots i els Falcons de Vilafranca. A més de la degustació de vins i les propostes culinàries d’establiments de la zona al llarg de tot el dia, els visitants podran participar en un seguit d’activitats programades, que inclouen tallers infantils, maridatges de formatges, pernil i sushi, un dinar popular, un taller de cocteleria i una experiència culinària a cegues per posar a proves els sentits.

També hi haurà actuacions a càrrec de l’Associació Gimnàstica Penedès i de l’Escola Municipal de Música M. Dolors Calvet de Vilafranca del Penedès, venda de llibres de segona mà i un sorteig d’una vintena de premis entre tots els assistents. L’accés a les instal·lacions és gratuït. El preu de les activitat va dels 8 als 15 euros i és necessària reserva prèvia a través del web www.clubtorres.com.

A la jornada solidària de l’any passat, van assistir més de 750 persones i es van recaptar un total de 5.540 euros, que la Fundació Miguel Torres va complementar amb 3.000 euros addicionals per a la investigació de la diabetis i l’obesitat.

Empreses i entitats col·laboradores: Aerial Image Solutions, Ajuntament de Pacs del Penedès, Associació Gimnàstica Penedès, Castellers de Vilafranca, Colla Jove de Vilafranca, Consorcio de Jabugo Capa Negra, Creu Roja, Cudié Catànies, El 3 de vuit, Escola Municipal de Música M. Dolors Calvet, Espai, Falcons de Vilafranca, Font D’Or, Forn J. Rius, Frit Ravich, Fusteria Albareda, Gráficas MB, Grill 9 Music Club, Grupo Nomo, ISS, Koala, Mallol Càtering, Maracana, Mas Albornà, Mitjans, Montextil, Munich, Novell, Pedial, Pellisa Ràfols, Penedès Televisió, Plameca, Port Aventura Fundació, Procrea, Punto Blanco, Radio Vilafranca, Restaurant Cal Joanet, Restaurant La Garrofa, Restaurant La Vinya de Pacs, Restaurant Masia Cal Fuster, Stölzle, Tot Càtering Penedès, Vichy Catalan, Vodafone, Xarcuteries Anton, Xerigots, Xicots de Vilafranca.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa